Ove nedjelje Matteo Cetinski ne nastupa na pozornici showa ”Tvoj lice zvuči poznato”. Odlučio je iskoristiti jockera i odmoriti se tjedan dana do sljedećeg nastupa.

Matteo Cetinski kao Jelena Rozga

U prošloj emisiji Matteo je bio Jelena Rozga i istoimenom pjesmom opravdao naslov ”Kraljicehrvatske estrade.

U petoj emisiji gljiva se okrenula na Adele, te je Matteo svom jockeru podario povjerenje da umjesto njega otpjeva pjesmo ”Hello”. Svog je jokera nazvao ”jokadele”, a vidjet ćemo hoće li ta osoba opravdati Matteovo povjerenje.

Matteo Cetinski kao Dino Dvornik

”Za Adele sam odabrao jocker zato što znam da je ta osoba najbolja Adele u Hrvatskoj, pa je to grijeh propustiti. Inače i ja bih volio biti u transformiran u Adele, pa mi je malo žao, ali sam potpuno siguran u svog jockera”, prokomentirao je Matteo svoj odabir.

Matteo Cetinski kao Madonna

Rekao nam je kako je mislio da će ovo biti pravi odmor za njega, ali se ispostavilo kako se i dalje rano budi i da je u mislima cijelo vrijeme s jockerom i ostalim kandidatima. ”Užasno je čudan osjećaj sjediti i gledati druge ljudi da rede jer si naviknuo ti biti taj. Imam osjećaj da sam i ja stalno na pozornici, nisam se baš odmorio”, podijelio je s nama.

Matteo Cetinski kao Daniel Popović

Tko je ”jokadele” saznat ćemo u nedjelju, a do tada kombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip! Pratite sve novosti u showu te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebooka, Instagrama, Twittera i YouTube-a. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.