Nabildanog samopouzdanja u zanimljivoj bijeloj kombinaciji radijska voditeljica Ivana Mišerić po prvi se put popela na pozornicu showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Transformirana u kraljicu popa Madonnu donijela je jednu sasvim novu energiju.

Ivana je priznala kako joj je ova uloga zahtjevnija nego što je mislila. ”Ovo mi je veliki zalogaj, i u njenom stavu i u načinu pjevanja. Imam problema s glasnicama, pa se moram  štedjeti”, otkrila je.

Ivana Mišerić kao Madonna

Iako je Ivanina izvedba bila sjajna, najupečatljiviji trenutak zasigurno je poljubac u Madonninom stilu. S kim se to Ivana poljubila provjerite u videu!

Njena odjeća također je dio onoga što ćemo pamtiti u ovom nastupu. Naime, Ivana je došla u vjenčanici sa veom i buketom no zbog koreografije koja je to zahtjevala ostala je bez vea, dok je buket bacila među publiku.

Ivana Mišerić kao Madonna

Ova radijska voditeljica za sebe kaže da ujutro zvuči kao Vlado Kalember, ali je dokazala kako je navečer neka sasvim druga priča

Ivana Mišerić kao Madonna

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.