Čovjek zbog kojeg je hitna pomoć dolazila pomagati uplakanim damama ponovno je na pozornici showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Zahvaljujući Hani Hegedušić imali smo priliku ponovno vidjeti Zdravka Čolića!

Na veliko oduševljenje našeg voditeljskog dvojca Igora Mešina i Renea Bitorajca Hana je izvela pjesmu ”Glavo luda”. Rekla je kako je jako sretna što izvodi upravo Čolinu pjesmu jer je upravo on obilježio njeno najranije djetinjstvo.

Hana Hegedušić kao Zdravko Čolić

Kako bi Hanin nastup bio što vjerniji originalnoj verziji ovog hita na pozornici su joj društvo pravili plesači u vrlo zanimljivim kostimima!

Hana Hegedušić kao Zdravko Čolić

Ova nevjerojatno vesela izvedba nije ostavila ravnodušnu ni, ponekad strogu, Sandru Bagarić koja je potrčala do Hane rekavši: ”Oduvijek sam htjela poljubiti Čolu!”

Hana Hegedušić kao Zdravko Čolić

Za prvi nastup u devetoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato” Hana je oduševila i publiku i žiri te ostavila ni malo lak zadatak svojim kolegama. Hoće li i na kraju emisije u ocjenjivanju žiri ostati jednako oduševljen ostaje nam za vidjeti!

Hana Hegedušić kao Zdravko Čolić

Pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip  te pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.