Ususret osmoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato” prema ukupnom poretku, s najvećim brojem bodova, prvo mjesto zauzeo je natjecatelj Damir Kedžo.

Damir Kedžo kao Lana Jurčević

Kako će se bodovna situacija razviti nakon novih osam sjajnih transformacija tek ćemo vidjeti. Njega u ovotjednom izdanju showa čeka preobrazba u kolegicu i prošlotjednu pobjednicu, Lanu Jurčević,  a izvest će njenu pjesmu ”Ludo ljeto

Moram prestati jesti ovaj tjedan”, izjavio je Damir kada je vidio koji ga je zadatak dopao. ”Strah me bilo da mi gljiva ne donese nekoga u badiću”, izjavio je Kedžo kojemu su se strahovi na žalost ovaj put ipak ostvarili jer je Lana u ovom spotu dosta oskudno odjevena.

Damir Kedžo kao Lana Jurčević

Kedžo se veseli ovom nastupu i iznenađenju za Lanu, iako mu nije svejedno što će pred njom morati nastupiti kao ona, a bit će zanimljivo vidjeti i kako će pjevačica i natjecateljica Lana reagirati na njegov nastup.

Damir Kedžo kao Lana Jurčević

Kombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip! Pratite sve novosti o showu te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebooka, Instagrama, Twittera i YouTube-a. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.