Kao što već i vrapci na grani znaju Ana Maras Harmandar odnijela je svoju treću pobjedu u showu ”Tvoje lice zvuči poznato”. To joj je osigurala Bjork u koju se transformirala u devetoj epizodi showa.

Filip Dizdar poslao je svog jockera, a kada je on kročio na binu showa, nitko, niti žiri ni publika nisu mogli ni izdaleka naslutiti o kome se zapravo radi. Tek nakon nastupa veliki ekran je otkrio njegov pravi identitet. Iza vrlo kompleksne maske sakrio se glumac i zvijezda serije ‘Zlatni dvori‘, Jan Kerekeš.

Franka Sinatru smo vidjeli zahvaljujući zadatku Fila Tilena koji je to obavio toliko dobro da je na kraju zauzeo čak treće mjesto u ukupnom poretku. On se dobro snašao u ovoj ulozi, a to je nagradio svojim komentarima i žiri.

Jedna divna plava žena izvela je pjesmu ”Zbog jedne divne crne žene”.  Žanamari Perčić transformirala se u Krunoslava Kiću Slabinca, a koliko je bila dobra u tome svjedoči i Kićin komentar na njen nastup!

Damir Kedžo je sjajno izveo pjesmu od The Weekenda i savršeno se uživio u ulogu frontmana skupine. Tome je pridonijela i odlična maska koja je u potpunosti prekrila Kedžu, a žiri također nije skrivao oduševljenje i plesnom i vokalnom izvedbom.

Lana Jurčević postala je megapopularna teen zvijezda Justin Bieber! Uživala je u transformaciji i energiji ovog pjevača što je prenijela i na publiku. Kako kaže pjesmu ”Sorry” posvetila je Justinovoj bivšoj djevojci Ariani Grande.

Matteo Cetinski se opet dobro snašao u ulozi pjevačice, a ovaj put to je bila Kyle Minogue. Svi članovi žirija i voditelji morali su s Matteom malo i zaplesati ”Locomotion”, a to ih je i inspiriralo na komentare.

Hana Hegedušić je prva nastupila u devetoj epizodi, oduševila žiri kao Zdravko Čolić, a s hitom ”Glavo luda” podignula je publiku na noge.

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr. Doživite transformaciju zabave uz Vip!