Glumac, plesni trener, redatelj, koreograf, jednom riječju multitalentirani Igor Barberić nastupio je u prošloj emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Lana Jurčević odlučila je predahnuti i odmoriti jedan tjedan te je odabrala upravo njega kao svog jockera!

Igor je plesni trener našim kandidatima showa ‘‘Tvoje lice zvuči poznato” i svakodnevno provodi vrijeme s njima. Uči ih koreografiju, pomaže s pokretima, ali im daje podršku ukoliko im negdje zapne. Lana je zaista odabrala odličnog jokera u kojeg se u potpunosti mogla pouzdati.

Igor Barberić kao Jessie J

Igor je pjevao ”Bang bang” engleske pjevačice Jessie J koja je svoju uspješnu karijeru gradila kao tekstopisac za brojne poznate pjevače. Igorov nastup oduševio je sveprisutne, a komentari na njegov nevjerojatan ples nisu izostali.

No, nismo mogli ne primijetiti najsimpatičniju scenu nastupa! Kako bi što bolje dočarao spot Igor je odgurnuo jednu od plesačica, koja je utjelovila Nicki Minaj!

Igor Barberić kao Jessie J

Sandru je zanimalo koji broj štikle Igor nosi, a odgovor ju je iznenadio. ”44? Tako ti elegantno izgleda nogica!”, s čuđenjem je komentirala Sandra te dodala ”Suvereno vladaš scenom. Lepršava si, koreografija je tvoj teren”. Goran je svojim komentarom podcrtao sjajan Igorov nastup. ”Ovo nije izgledalo kao nastup nego kao egzekucija. Ti si puno, puno jači izvođač od samog imitiranog materijala”, rekao je Navojec.

Igor Barberić kao Jessie J

U nedjelju se Lana Jurčević ponovno vraća na scenu i to ni manje ni više nego kao Justin Bieber! Kako će uspjeti u toj transformaciji možete doznati na našoj službenoj stranici i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr. Doživite transformaciju zabave uz Vip!