Izvođača kojeg nikada u četiri sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznatonismo imali priliku vidjeti došao je na pozornicu zahvaljujući splitskoj glumici Ani Gruici. Ana se transformirala u Ilana Kabilja.

Ana nas je večerašnjim nastupom prisjetila na hrvatsku dance glazbu 90-ih godina. Izvela je pjesmu ”Kad nema ljubavi” koja joj se jako sviđa. ”Obožavam ovu stvar i podsjeća me na moje tinejdžerske dane, ova će izvedba biti za moju dušu”, rekla je.

Ana Gruica kao Ilan Kabiljo

Ilan je sin velikog skladatelja i dirigenta Alfija Kabilja koji je dao poseban pečat glazbi 20. stoljeća. Skladao je glazbu za mjuzikle, balete, serije i filmove. Ilan je također bio uspješan 90-ih jer je donio američku scenu u Hrvatsku.

Ana Gruica kao Ilan Kabiljo

Iako nije bila sigurna u to kako Ilan Kabiljo izgleda, Ana ga je vjerno izimitirala. ‘‘Stvarno si donijela mušku energiju na scenu. Fino si kontrolira glas, super!”, komentirala je Sandra Bagarić.

Ana Gruica kao Ilan Kabiljo

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.