Nova sezona showa ”Tvoje lice zvuči poznato” počinje s emitiranjem sutra od 20:00 sati na Novoj TV. Kandidati su već svima poznati, no prisjetimo ih se još jednom. Mario Roth, Daniel Bilić, Dalibor Petko, Bojan Jambrošić, Nives Celzijus, Ivana Mišerić, Mia Anočić Valentić i Ana Gruica od sutra kreću u avanturu života!

Bojan Jambrošić kao Toše Proeski

Bojan Jambrošić rekao je kako se na sudjelovanje odlučio jer je svjestan kako je to jedinstvena prilika u životu. ”Nikad neću moći biti netko drugi i smatram da je to nešto što ću pamtiti cijeli život. Drago mi je što sam upoznao sve ljude koji su tu”, rekao je.

Ivana Mišerić kao Madonna

Radijska voditeljica Ivana Mišerić navikla je na rano buđenje i užurban tempo pa je odluka o sudjelovanju za nju bila dosta jednostavna. ”Kad su me pozvali, mislim da je to bio upgrade moje vjernosti TLZP-u s obzirom da sam veliki fan. Pratim, gledam, znojim se skupa s kandidatima, govorim ja bi to mogla bolje, nije dobro, odlično je itd. Nitko me nije mogao pripremiti na ovo jer je užasno zahtjevno, ali i jako lijepo.”, rekla je.

Mario Roth kao Tina Turner

Frontmen grupe Vigor, Mario Roth, nije dvojio ni trenutka pri odluci hoće li sudjelovati ili ne. ”Ja sam osoba koja ne voli da mu je dosadno u životu. Živim sto na sat. Prihvatio sam jer želim naučiti nešto novo. Želim da u svojoj biografiji imam ovakve lijepe projekte i drago mi je što ću puno naučiti o sebi.”

Mia Anočić-Valentić kao Chubby Cheker

Glumica Mia Anočić-Valentić nije skrivala uzbuđenje. ”Zapravo sam priželjkivala da me se pozove. Moje kolegice iz kazališta Kerempuh Maja Posavec i Ana Maras Harmander već se sudjelovale u prethodnim sezonama. Mislim da bi svakom glumcu ovaj show trebao biti izazov. Utjelovljuješ nekakav lik pri tome ako imaš i malo sluha i znaš plesati to je dušu dalo.”, komentirala je Mia.

Daniel Bilić kao Ricky Martin

Radijski voditelj Daniel Bilić na pitanje zašto se odlučio na sudjelovanje u showuTvoje lice zvuči poznato” dao je najsimpatičniji odgovor. ”Dali su mi ogromne pare za ovo”, našalio se i dodao: ”Činilo mi se zanimljivo postati druga osoba na tjedan dana. Taj glumački dio mi je najzanimljiviji. U pjevanju i plesanju sam užasno slab, ali mi je ta transformacija sama po sebi jako privlačna.”, otkrio nam je,

Nives Celzijus kao Baha MenOsebujna Nives Celzijus u startu je krenula s velikim pripremama za show. ””Ovo mi je novi životni izazov. Nikada se nisam smatrala vještom u imitaciji pa ću ovako suzbiti strah od toga” prokomentirala je. Iako do sada nikada nije nikoga imitirala veseli svakoj transformaciji i nije joj važno koga će joj gljiva dodijeliti.

Dalibor Petko kao Indira, Colonia

Radijski i televizijski voditelj, svima nam poznato lice, Dalibor Petko nije bio toliko siguran treba li se upustiti u ovu avanturu. Otkrio nam je: ”Dosta sam razmišljao. Ljudi imaju nekakvu viziju o meni, je li to dobar izbor pitao sam se. Otišao sam na audiciju jer sam mislio da neću proći dalje. I onda još jedna audicija, pa još jedna, više ni ne znaš, a kažu ti da si prošao”. Usprkos početnoj nesigurnosti Dalibor se odlično snašao.

Ana Gruica kao Jennifer Lopez

Novi izazovi bili su glavni razlog da Ana Gruica pristane na sudjelovanje u ”Tvoje lice zvuči poznato”. Ususret prvoj emisiji komentirala je: ”Definitivno sam se došla zabaviti, a ne pobijediti. Nakon ovog projekta nema šanse da postanem pjevačica. Ja želim biti samo glumica”, jasno je kazala Ana koja ima golemu podršku bližnjih.

Kandidati 4. sezone TLZP

Do sutrašnjeg početka nove sezone u 20:00 sati na Novoj TV pratite sve novosti o showu na našoj službenoj stranici, kao i na društvenim mrežama – FacebookInstagramTwitter i YouTube.