Nakon hologramskog prikaza Ivana Mišerić ovoga puta malo će se odmoriti. Neće imati zahtjevnu koreografiju, ali vokalno će joj biti duplo teže obzirom da će izvesti mini koncert.

Ivana Mišerić kao Plavi orkestar

Ivana postaje kulturni fenomen osamdesetih! Njena transformacija u Sašu Lošića iz grupe Plavi orkestar posebno ju veseli. ”Prva na hrvatskom! Neki su imali po tri, četiri domaće transformacije do sada, a ovo je meni prva. Čudno mi je nekako”, komentirala je uzbuđeno Ivana koja će se predstaviti pjesmama ”Bolje biti pijan nego star” i ”Ako su to samo bile laži”.

Ivana Mišerić kao Plavi orkestar

”To mi je super. Točka mi je na prvu bila užasno dosadna. Mislila sam si što ću s Plavim orkestrom, ali ta priprema je odradila svoje. Puno sam slušala Lošu i njegove intervjue. On ima specifičan vokal i naglašava pojedina slova. Nadam se da ću uspjeti to dobiti”, rekla je ova radijska voditeljica.

Ivana Mišerić kao Plavi orkestar

Što se tiče koreografije Ivana s tim nema problema. Loša je poprilično statičan. ”On nije toliko sceničan, da se kreće i to, tako da nema neke zahtjevne koreografije, ali vokal treba dominirati”, objasnila je.

Ivana Mišerić kao Plavi orkestar

Ivana je priznala kako si je željela neku veseliju pjesmu, ali kako kaže na kraju je Plavi orkestar ispao pun pogodak. ”Bit će to jedan nastup za raju!”, zaključila je.

U iščekivanju smo novih nastupa, a do nove epizode i nedjelje u 20:00 sati na Novoj TV sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.