Ivana Mišerić je rođena 13.rujna,1985. u Zagrebu. Živi u Velikoj Gorici gdje je završila osnovnu i srednju školu.

Nakon Opće gimnazije upisuje Fakultet političkih znanosti – studij novinarstva, na kojem je apsolvent. Iza nje je trinaestogodišnje radno iskustvo, a počelo je s lokalnom televizijom, gdje je bila urednik i voditelj mozaične emisije.

Tri godine nakon toga, od 2007.- 2013. bila je dio ekipe Antene Zagreb. Na Otvorenom radiju je od 2013.godine. gdje je nositelj jutarnjeg programa. Iako kaže kako je njeno radno vrijeme na radiju prilično neprirodno, te ustaje redovito u 4.20, obožava svoj posao.

Ta četiri sata etera ju, ističe, i iscrpe i nahrane odjednom. Ivana kaže kako je još od osnovne škole znala da će raditi u medijima, jer je uvijek bila dio neke dramske ili novinarske grupe, recitirala, pjevala, glumila, igrala se radija.

Bila je i član žirija jednog glazbenog TV showa 2011., a 2013. je postala ambasadorica Ultra Europe Music festivala. Ivana za sebe kaže: ”Volim kontrolirati situaciju, u većini slučajeva sam perfekcionist, volim puno i intenzivno raditi, a to očekujem i od svojih kolega, zato ponekad mogu biti teška za okolinu.”

Slobodno vrijeme Ivana provodi sa svojim zaručnikom, ali i sibirskim samojedom, Fridom s kojom odlazi u svakodnevne šetnje. ”Hipohondar sam i veliki ljubitelj slatkoga. Volim bojati bojanke, čitati krimiće, gledati super serije, jesti fine pekarske proizvode. Čišćenje me opušta, odlično se osjećam kada se vidi da sam nešto napravila.” – iskrena je Ivana koja također ističe da voli karaoke i putovanja.

Ivanin moto je: ”Ne shvaćaj sebe i život preozbiljno, tako i onako se nitko ne izvuče živ.” Ususret showu Ivana izjavljuje: ”Najveći strah mi je da ću izaći na scenu, zablokirati i ukopati se.”

Ivana Mišerić