Kao posljednja natjecateljica devete epizode najgledanijeg i najzabavnijeg glazbenog showaTvoje lice zvuči poznato” nastupila je Ivana Mišerić kao Rihanna i pokazala nam da šećer dolazi na kraju. 

Odjeća, nastup, koreografija, plesači sve je bilo toliko atraktivno da je dalo poseban pečat emisiji. Ivana je izvela veliki Rihannin hit ”We Found Love”. To je jedna od najuspješnijih i najizvođenijih pjesama u SAD-u prema Billboardu, a Ivana joj se posebno veselila.

Ivana Mišerić kao Rihanna

Prije nastupa rekla je da privatno sluša Rihannu, kako joj je ona odlična, ali da ju je strah nastupa jer se boji kako zbog prevelikog uzbuđenja i želje da što bolje odradi nastup ne ispadne onako kako je zamišljala.

Ivana Mišerić kao Rihanna

Kako bi njen nastup bio što vjerniji spotu koji prikazuje burnu ljubavnu vezu Ivana je na sceni imala pomoć i od cijele plesne skupine, ali i jednog plesača osobito

Ivana Mišerić kao Rihanna

Ovog raskošnog nastupa još se jednom prisjetite i u našoj fotogaleriji!

Kako će se Ivana Mišerić, ali i ostali naši kandidati bodovno pozicionirati i tko će odnijeti pobjedu u devetoj epizodi četvrte sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznatodoznat ćemo uskoro!

Ivana Mišerić kao Rihanna

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.