U drugoj emisiji showa ”Tvoje ice zvuči poznatopobjedu je odnijela lijepa radijska voditeljica Ivana Mišerić transformirana u Adama Levinea iz Maroon 5.

Ivana je pobijedila samu sebe jer je unatoč velikim problem s glasnicama i prehladi koja ju je svladala uspjela izvući najbolje i pokazati koliko je predana ovom showu.

Ivana Mišerić kao Maroon 5

Ne mogu vjerovati da si prehlađena jer si sjajno zvučala. Ovo je zaista zahtjevna pjesma. Tako si se lijepo igrala s falsetima, sjajno, svaka ti čast!” bio je komentar Jelene Rozge, gostujuće članice žirija koju je utjelovio Bojan Jambrošić koji po ocjenama nije tako dobro prošao.

Ivana Mišerić kao Maroon 5

Umjesto komentara Goran Navojec dao je Ivani plavu kuvertu, kao u pravim svatovima te joj je poželio sreću. Ivana se nasmijala i rekla mu kako je velikodušan.

Ivana Mišerić kao Maroon 5

Kao i svaki puta do sada pobjednik ima pravo odabrati udrugu kojoj će Nova TV u njegovo ime donirati 10 tisuća kuna. Ivana se odlučila za ”Hrvatsku udrugu za Alzheimerovu bolest Zagreb”.

Ivana Mišerić kao Maroon 5 pobjednički nastup

Pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.