Ivana Mišerić u liku pop princeze Britney Spears na pozornici showa ”Tvoje lice zvuči poznato” priredila je pravu predstavu. Ivana je nastupila pjesmom ”Toxic”, a njena odjevna kombinacija sve je ostavila bez teksta.

Zanimljivo je kako je upravo za pjesmuToxic” bio najskuplji spot ove američke pop pjevačice. Britney je potrošila vrtoglavih milijun dolara kako bi imala što zanimljiviju video podlogu uz svoju pjesmu.

Ivana Mišerić kao Britney Spears

Kako bi bila što vjernija originalu Ivana Mišerić promijenila je garderobu. Najprije smo je imali priliku vidjeti kao stjuardesu, dok se nakon toga presvukla u malo je reći zanimljiv kostim.

Ivana Mišerić kao Britney Spears

Posebnom koreografijom Ivana je uspjela prenijeti energiju Britney Spears. U ranijem nam je razgovoru rekla kako joj ovaj broj nije vokalno zahtjevan, ali i odala nam je jednu tajnu: ”Refren koji Britney pjeva kompjuterski je napravljen”.

Ivana Mišerić kao Britney Spears

Bez obzira na to Ivana je odlično odradila posao. Što vi mislite o ovom nastupu komentirajte na našim društvenim mrežama!

Ivana Mišerić kao Britney Spears

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.