U sutrašnjoj epizodi popularnog glazbenog showa ”Tvoje lice zvuči poznato” jedna natjecateljica prošle sezone vraća se u show! Ivana Marić zamijenit će pozornicu na kojoj je nastupala prošle sezone sa udobnom foteljom i postaje četvrta, gostujuća članica žirija!

Prije novih nastupa osam natjecatelja showa ”Tvoje lice zvuči poznato” gledatelji se imaju priliku prisjetiti i svih transformacija Ivane Marić iz druge sezone, a Ivana će ovaj put u showu sudjelovati kao gostujuća članica žirija uz Tomu in der Mühlena, Gorana Navojca i Sandru Bagarić.

Nakon nje nastupit će kandidati showa sa novim zanimljivim transformacijamaAna Maras Harmander ovog ljeta bila je na Islandu, a hoće li joj to iskustvo biti od pomoći za inspiraciju i transformaciju u islandsku pjevačicu, kantautoricu i glumicu Bjork, tek ćemo vidjeti ove nedjelje.

Ana Maras Harmander kao Bjork

Ana će izvesti poznatu pjesmu od jedinstvene Bjork, ”It’s oh so quiet”. ”Malo imam tremu, ovo je prvi put da je Bjork u Tvoje lice zvuči poznato” – izjavila je Ana.

Lana Jurčević kao Justin Bieber

Zahvaljujući Lani Jurčević svi belieberi, obožavatelji Justina Biebera, doći će na svoje, jer će upravo Lana pokušati biti što sličnija ovom popularnom pjevaču s pjesmom ”Sorry”.

Fil Tilen kao Frank Sinatra

Fil Tilen postaje legendarni Frank Sinatra i tome se zaista veseli. Fil sa zadovoljstvom ističe: ”Prvi puta nešto normalno. Mislim da imam tu što za pokazati”.

Matteo Cetinski i Lana Jurčević

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hrOdaberite najbolju TV sliku uz Vip!