Transformacija u Gorana Bareta osigurala je odlučujuću pobjedu Matteu Cetinskom i pozicionirala ga među četvero finalista showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Bare mi je bio specijalan nastup jer se stvorila jedna specijalna energija. Stvarno je bio moćan taj nastup i osjetio sam to na pozornici”, rekao nam je Matteo nakon što su se slegli dojmovi sinoćnje pobjede.

Pobjednički nastup s3ep12 TLZP

Matteu se posložila savršena pobjednička kombinacija. ”Što zbog pjesme koja mi je legla jer je volim, što zbog maske koja je bila fenomenalna. Taj spoj kad se u ovoj emisiji dogodi, a par puta se dogodio,bude posebno”, komentirao je.

Matteo Cetinski kao Goran Bare

Matteu je ova pobjeda osigurala prolaz u finale, iako je prije zadnjeg ocjenjivanja bio čak na šestom mjestu ukupnog poretka. Priznaje kako je bio vrlo iznenađen, posebno nakon što je shvatio da ima najviše samostalnih pobjeda.

”Ja imam tri samostalne pobjede, Ana Maras Harmander također ima tri, ali jedna je od jockera. Kada sam to shvatio jako me razveselilo. Nisam brojao i zbilja nisam ranije o tome razmišljao, ali sad mislim da sam s nekim razlogom u finalu”, podijelio je s nama.

Matteo Cetinski kao Goran Bare

Ovaj se dizajner prisjetio svih svojih transformacija od početka showa ”Tvoje lice zvuči poznato” te je rekao kako je svjestan da je imao jako dobrih nastupa, ali i totalnih promašaja. ”To je zato što sam nakon 20 godina došao na pozornicu bez da sam se pripremao”.

Matteo je dodao: ”Drugi su kandidati kroz emisije možda bili spremniji na sve to skupa, bili su konstantniji. Ja nisam imao toliko utakmicama u nogama i kondicije. Tek sam sad pred kraj došao na svoj nivo gdje bih radio kako treba”.

Matteo Cetinski kao Goran Bare

Matteo Cetinski ima priliku u još jednom nastupu dokazati što sve može, a dok čekamo sljedeću finalnu emisiju pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže – Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr. Kombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip!