Osjećaj je fenomenalan”, odmah nam je rekao Mario Roth, pobjednik prve epizode nove sezone zabavnog showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Njegova transformacija, pa čak i uloga kojoj se potpuno prepustio, u Tinu Turner donijela mu je ovu laskavu titulu.

Pjevač grupe Vigor priznaje kako je bio iznenađen, ali i izrazito sretan. ”Pokazalo se da priprema i posvećenost daju rezultateŽivcirao sam susjede s glasanjem kao Tina Turner, ali urodilo je plodom”, našalio se.

Mario Roth kao Tina Turner

Iako se bavi pjevanjem i iza njega su brojni nastupi otkrio nam je kako je bio malo u strahu oko koreografije. ”Po prvi sam puta imao štikle na nogama. Bio mi je problem kako ću to izvesti, ali tražio sam da mi daju cipele dva dana ranije. Kući sam hodao u štiklama i malo je čudno izgledalo, posebno kada sam prolazio pored ogledala.”

Mario Roth kao Tina Turner

Međutim, kako kaže, sve u svemu nije takav bauk. ”Trebaš se opustiti, izaći iz svoje kože. Kad sam bio u liftu, samo mi je prošlo kroz glavu: ”Nisi Mario Roth, ti si Tina Turner.”, rekao nam je.

Mario Roth kao Tina Turner

Mario Roth za svoju je izvedbu dobio i podršku ostalih kandidata. ”Natjecatelji su reagirali sjajno na pobjedu, bili su iznenađeni i u čudu su me gledali. Poslije su mi rekli da ni u jednom djelu nastupa nisu vidjeli mene, već Tinu Turner. To je i bit!”

Mario Roth kao Tina Turner

Mario će u sljedećoj epizodi biti Don Omar. Kako se on, a i ostali kandidati pripremaju za sljedeće nastupe pratite na našoj službenoj stranici, kao i na društvenim mrežama – FacebookInstagramTwitter i YouTube.