Filip Dizdar pobjednik je jedanaeste emisije najgledanijeg zabavnog showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Filip je kao Luis Armstrong pokazao kakve nevjerojatne vokalne sposobnosti ima i sve nas je ostavio bez daha.

Filip je rekao kako je ovo za njega najveća transformacija glasa koju je imao i koju će ikada imati. ”Ta rašpa, dogodilo mi se da sam doslovno zaboravio svoj glas. Bio sam totalno u drugom glasu, pjevao na drugačiji način, još na engleskom i pri tome maskiran. Totalno sam se odvojio od sebe”.

Pobjednički nastup TLZP ep11s3

Louis Armstrong obilježio je glazbu prošlog stoljeća. Osim izuzetnog doprinosa jazzu ovaj je glazbenik bio vječni optimist, a naš pobjednik Filip Dizdar kaže kako su oni ”Braća po pogledima na svijet”.

Filip Dizdar kao Louis Armstrong

Ovo je Filipova druga pobjedaPrvi je put pobijedio kao Jason Derulo, pa je usporedio ta dva nastupa. ”Kao Luis Armstrong bio sam opušteniji. Imao sam minimalne kretnje i sve je bilo na emocijama.  Nisam trebao misliti o koreografiji i plesačima, kao kod Jasona”, komentirao je.

Zanimalo nas je je li mu se lakše prepustiti emocijama ili s druge strane imati zahtjevniju koreografiju, pa nije sve usmjereno isključivo na glas i može se osloniti i na nešto drugo. ”Kad sam došao u ovaj show moje plesne transformacije bile su nikakve. Zbog toga mi je uvijek draže kada ne moram plesati”.

‘Recimo za Tajči sam morao naučiti koreografiju po prvi put u životu. Mislim da ako imaš ritma i ako nemaš baš dvije lijeve noge, iako ih ja imam, da se to naučiti”, komentirao je Filip koji je dodao: ” Pustim da me glazba vodi. Najviše pomaže kad gledaš izvođača kako se slobodno kreće po pozornici”.

Filip Dizdar kao Vinko Coce

Kako će se Filip snaći u novoj transformaciji u kojoj postaje Vinko Coce doznajte na našim društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hrKombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip!