Transformacija u američku glumicu i pjevačicu Lizu Minnelli Lani Jurčević donijela je pobjedu u sedmoj epizodi najgledanijeg zabavnog showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Nikad se u životu nisam toliko primila za neku pjesme kao za ovu”, rekla nam je Lana o pripremama za izvedbu ”Mein Herr”. Teško joj je bilo iz više razloga ”Hvatanje ritma u pjesmi koja uglavnom nema ritma, a kada se pojavi konstantno je nejednak i ubrzava se”, objasnila nam je ova pjevačica.

Lana Jurčević kao Liza Minnelli

Iako je ovu izvedbu odradila toliko sjajno da je osvojila najveći broj bodova i time zaslužila pobjedu, Lana nije u potpunosti zadovoljna. ”Sada kad mi se sleglo voljela bih da to ponovno mogu izvesti. Uvijek mi se čini da kad prođe emisija da mi tek onda sjedne sve ono što sam naučila”, podijelila je s nama.

Lana Jurčević kao Liza Minnelli

Osobito joj se svidio povratak u 70-e, cabaret, doba mjuzikla i kazališta. ”Cijelo to zamišljanje da sam u kazalištu daje osjećaj netipične mene pred ljudimaZnam kakva sam u svoja četiri zida i nisam to imala prilike nikad isprezentirati, ali očito je upalilo”, rekla nam je Lana.

Lana Jurčević kao Liza Minnelli

No, žiri i njeni kolege uvidjeli su koliko je truda uloženo u ovu transformaciju, te su je nagradili. Nakon prošlotjednog pobjednika Kedže sa operom Carmen i nove pobjednice Lane Jurčević kao Lize Minnelli u Cabaretu kazalište na velika vrata ulazi u naš show ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Lana Jurčević kao Liza Minnelli

Nove, fenomenalne i zabavne transformacije čekaju nas i iduću nedjelju, a do tada sve novosti o showu te što rade kandidati na pauzama od proba pratite putem službene stranice i društvenih mreža Facebooka, Instagrama, Twittera i YouTube-a. Odaberite najbolju TV sliku uz Vip! Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.