Ana Maras Harmander u sinoćnjoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato” utjelovila je Bjork. Ta joj je izvedba donijela maksimalan broj boda i ujedno treću pobjedu u ovom showu!

”Tako sam nekako bila Bjork! Uopće nisam bila Ana Maras Harmander”, rekla je ova glumica o svom nastupu. Rekla je kako poznaje njen opus i rad, te kako ju Bjork inspirira. ”Dugo joj se divim i i kao filmska glumica inspirira me. Voljela bih raditi s pola redatelja s kojima je ona radila i bila bih zadovoljna”.

Ana Maras Harmander kao Bjork

Bjork je islandska pjevačica čiji je izričaj vrlo širok i neobičan, kombinira od rocka, jazza i elektronike, pa sve do klasične glazbe. Ana je rekla kako je Bjork za nju ispred svog vremena. ”Kad sam vidjela što mi je gljiva dodijelila pomislila sam:”Bože u ovom showu Bjork!” to je toliko čudno i čudesno. Bila mi je velika čast”.

Ana Maras Harmander kao Bjork

Ovo je glumici bilo posebno zadovoljstvo raditi upravo izvedbu Bjork jer kako kaže njen spot je omaž starom holivudskom filmu tako da bi to svaki dan radila. ”To je nešto što me stvarno ispunjavaZaista sam uživala!”.

Ana Maras Harmander kao Bjork

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hrKombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip!