Nakon Marija Petrekovića i Saše Lozara dobili smo pobjednika treće sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Damir Kedžo posljednjim je nastupom potvrdio svoje visoke bodove i zasjeo na tron!

Prezadovoljan sam. Meni je sve ovo kratko trajalo. Odmorio bih se pet šest dana i onda bi ponovno krenuo u cijelu pričutakvim guštom! Naporno je, ali sam stekao dodatne vještine i bez problema bih to odradio opet”, rekao je Kedžo o ovoj životnoj avanturi zvanoj ”Tvoje lice zvuči poznato” u koju se prepustio.

Damir Kedžo pobjednik treće sezone TLZP

Nakon proglašenja Kedžo se zahvalio svim ljudima koji su bili puna tri mjeseca, za trajanja showa, uz njega. ”Ono što je meni najbitnije u cijeloj priči je to da je u svakoj osobini koju oni imaju bolji su nečemu od mene i bila mi je iznimna čast učiti od vas”, rekao je veseloj osmorki koja ga je uvijek bodrila.

Svi kandidati TLZP s3ep13

Iako zvuči nevjerojatno Kedžo se zahvalio žiriju što su bili strogi. ”To me tjeralo da se zapitam u čemu griješim”, rekao je.

Damir Kedžo kao Mariah Carey

Odlučujuća pjesma koju je pjevao bila je ”All I Want For Christmas Is You”. Kedži je bilo iznimno drago što je, kako kaže, napokon dobio pjesmu u kojoj se osjeća potpuno pjevački izazvano. Dodao je da mu je najveća nagrada što ju je dobro izveo.

Damir Kedžo kao Mariah Carey

Ovaj je pjevač rekao kako ne može izdvojiti jednu glavnu stvar čemu ga je ovaj show naučio, ali istaknuo je: ”Naučio me puno većoj disciplini od one koje sam imao prije, naučio me pjevanju i naučio sam puno više voljeti sebe. Stalno prolaziš kroz neke transformacije gdje ti mijenjaju izgled, koliko god to čudno zvuči puno se ugodnije osjećam u svojoj koži”, rekao je.

Pratite sve novosti o showu i surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip  te pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.