Matteo Cetinski pobijedio je u jučerašnjoj emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Izveo je dvije pjesme Parnog valjka, laganicu ”Jesen u meni” te neizostavni hit ”Lutka za bal”.

Matteu se u ovom nastupu svidjelo što koreografije nije bilo, pa je samim time bio i puno manje opterećen, no možda mu je baš to i donijelo pobjedu! ”Stvarno nisam očekivao tako nešto. Jako mi je čudno što sam pobijedio jer svi zaboravljaju da sam ja dizajner. Ja nisam pjevač, a tu se pjeva i pleše.”

Matteo Cetinski kao Aki Rahimovski, Parni valjak

To što sam nešto malo pjevao prije 20 godina  to mi stvarno ne daje neku prednost pred ostalim kandidatima”, iskren je bio Matteo.

Matteo Cetinski kao Aki Rahimovski, Parni valjak

Bez obzira na pobjedu Matteo kaže kako se konkurencija uopće ne osjeća. ”Stvarno su svi super raspoloženi, ekipica je baš dobra”. Kako u svemu uvijek postoji ono neko ali. ”Svi oni imaju puno manje godina nego ja. Kada se treba dići u šest ujutro već se zna da se mene ništa ne pita, a oni svi pršte od energije jer su mlađi. S te strane postoji možda mala različitost među nama ali generalno svi smo ekipa.”

Matteo Cetinski kao Aki Rahimovski, Parni valjak

Matteo nam je otkrio kako se nosi sa stresom kojeg od početka showa ima sve više. ‘‘Imam neke sitne rituale kojih se držim pogotovo ujutro. Radim si sok, kavu i tek negdje oko 12 sam u punom pogonu. Treba mi puno vremena i mira za crtanje i skiciranje i onda mi dan počinje malo kasnije, ali i kasnije završava”.

Matteo Cetinski kao Aki Rahimovski, Parni valjak

Matteu želimo puno uspjeha u daljnjim transformacija u showu, a kako se on i ostali kandidati već pripremaju za sljedeću epizodu provjerite na našim društvenim mrežama – Facebooku,Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.