Nakon pobjede u četvrtoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato” i nakon što nam je omogućio osobit doživljaj hologramskog prikaza Bojan Jambrošić u ovoj je epizodi utjelovio Ninu Badrić.

Gljiva me ili voli ili mrzi. Prvo si mislim dobio sam super pjesmu, ali mislim i što će reći Nina i ovi naši izvođači koje jako poštujem. U prošloj epizodi sam bio Jacques Houdek i Doris Dragović, a sad Nina… samo velika imena!”, komentirao je Bojan koji je izveo pjesmu ”Takvi kao ti”.

Bojan Jambrošić kao Nina Badrić

”To je pjesma koja govori da ona poznaje loše mangupe, a ona bi htjela nekog dobricu, kao jadodao je Bojan i rekao kako se najviše boji da mu ne pukne glas.

Bojan Jambrošić kao Nina Badrić

Kad sam započinjao svoju karijeru rekao sam da želim snimiti duet s Ninom Badrić to govori po sebi koliko je osjetljivo”, priznao nam je ovaj profesionalni pjevač.

Bojan Jambrošić kao Nina Badrić

Što mislite, hoće li nakon ovog nastupa Nina Badrić biti voljna snimiti duet s njim komentirajte na našim društvenim mrežama.

Bojan Jambrošić kao Nina Badrić

Pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.