Šesta epizoda showa ”Tvoje lice zvuči poznato” bit će i poseban izazov za Hanu Hegedušić koja za zadatak ima pretvoriti se u Danijelu Martinović, a upravo će ju ona ocjenjivati kao četvrti član žirija.

Hana Hegedušić kao Danijela Martinović

Hana će otpjevati dvije različite Danijeline pjesme, ”Neka mi ne svane” i ”Pleši sa mnom”, a ono što mnogi možda ne znaju Hana je već imala prilike surađivati s Danijelom jer je bila u spotu Magazina na pjesmu ”Mir mir do neba”.

Hana Hegedušić kao Danijela Martinović

‘Očekujem da sve dobro prođe, nemam neke posebne želje. Ovo je jedan užasno težak zadatak i jako veliku tremu imam”, rekla nam je Hana uoči nastupa. Njih se dvije poznaju i privatno tako da joj je s druge strane zbog toga lakše jer je upoznata  s njeni radom.

Hana Hegedušić kao Danijela Martinović

Za razliku od prošlog nastupa u kojem je bila Pitbull ovo joj je jednostavnije. ”Prvi put u životu sam gledala Pitbulla i čula njegovu glazbu, a Danijelu Martinović pratim od njenih početaka. Draže mi je raditi jer imam puno informacija i detalja o njoj”, podijelila je s nama Hana.

Hana Hegedušić kao Danijela Martinović

Kako bi stvar bila zanimljivija Danijela Martinović sjedit će u žiriju, te uz ostale nastupe, vidjeti i onaj Hanin. ”Bit će sigurno opterećenje jer nikada nikog nisam imitirala ispred te same osobe. Nadam se da me trema neće pojesti, ali mislim da će biti zabavno jer je Danijela jako zabavna i draga”, optimistična je Hana koja dodaje ”Najviše se veselim tome čega me najviše strahispred Danijele biti Danijela”.

Hana Hegedušić kao Danijela Martinović

Kako će se Hana snaći u ulozi same Danijele, te kako će ju pjevačica ocijeniti, saznat ćemo ove nedjelje.Do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr. Doživite transformaciju zabave uz Vip!