Hana Hegedušić - Glumica i pjevačica

Hana Hegedušić zagrepčanka je koju je prije osam godina život preselio na Varaždin breg. Diplomirana je glumica koja pjeva i pleše. Kazališna publika Hanu pamti po dječjim predstavama Male Scene, po Chicagu i Briljantinu, mjuziklima kazališta Komedija, televizijska po ulogama u brojnim serijama poput ”Ne daj se Nina”, ”Bumerang”, ”Bitange i princeze”, a ljubitelji filma po ulogama ”Blagajnica hoće ići na more”, ”Pjevajte nešto ljubavno”, ”Šuma summarum”.

Hana pjeva u jazz bendu koji se zove ”Kaj te briga trio”. Trenutno je zaposlena u varaždinskom HNK u kojem igra u predstavama: ”Balade Petrice Kerempuha”, ”Svoga tela gospodar”, ”Pričaj mi o Gorkom”.

Hana kaže da voli sve što vole mladi – voli se družiti, putovati, učiti, čitati, slušati, gledati, te dodaje kako voli raditi i biti mama.

 

Hana o sudjelovanju u showu Tvoje lice zvuči poznato:

”Prvi put ću se okušati u ovom formatu i jako sam uzbuđena zbog toga. Zabavno je, ali je i natjecateljskog karaktera, pa me malo trema. Moji najvjerniji navijači, Petra i Juriša, nadam se da vas neću razočarati!”