Hana Hegedušić nastavila je u pobjedničkom stilu. Nakon prošlotjedne transformacije u Mladena Grdovića i osvajanja prvog mjesta Hana je u večerašnjoj epizodi, kao Whitney Houston, zadržala tron.

Drugi natjecatelji najgledanijeg transformacijskog showa na TV ekranima također su oduševili izvedbama priredivši sjajnu zabavu vokalnim i scenskim majstorijama, a dobili smo i – novu staru pobjednicu.

Hana Hegedušić kao Whitney Houston

Najbolja u drugoj epizodi opet je bila Hana Hegedušić, pobjednica prošlog vikenda. Nakon pretvorbe u Mladena Grdovića, kojom je nasmijala sve i izazvala ovacije, ovoga puta ju je čekao nimalo lak zadatak s pjesmom ”I Will Always Love You”, maestralne Whitney Houston. Hana je oduševila transformacijom i ponudila vokalnu izvedbu koja je sve ostavila bez teksta.

Hana Hegedušić kao Whitney Houston

Ecija Ojdanić u ulozi žirija gotovo nije imala riječi za Hanu. ”Dajte mi maramicu razmazala mi se šminka, naježila sam se, rasplakala sam se. Divna, divna Hana! Predivna!”, oduševljenje nije mogla sakriti. Tomo, stručni član žirija bio je nešto rječitiji. ”Ovo je jedan od najtežih nastupa  … i jedna od najboljih pjevačica ikad. Ali definitivno si uspjela to obaviti!” pohvalio je nastup.

Hana Hegedušić kao Whitney Houston

Očarana je bila i Sandra Bagarić ”Ti si čudo. Zaista, hvala ti za ovaj nastup. To je toliko teška pjesma. Digla si ljestvicu i ja ne znam kuda ćeš dalje! Bez teksta sam. Sjajna. Bravo!”  Goran Navojec poželio se zamijeniti s glavnim likom iz filma ”Bodyguard” za koji je snimljena pjesma. ”Mnogo su me puta pitali u životu da li bih se mijenjao s nekim glumcem za njegovu  karijeru i bio sam uvijek, do ovog momenta, prezadovoljan sam sa sobom, a sad bih možda malo bio – Kevin Costner! Fantastično je bilo.”

Hana Hegedušić kao Whitney Houston i voditelji

Prema Haninom izboru, kao pobjednice epizode, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna ”Udruzi za sindrom Down Međimurske županije”.

Osim na službenoj stranici, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.