U prvoj ovogodišnjoj emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznato” pobijedila je glumica Hana Hegedušić. Uloga koju je dobila bio je Mladen Grdović i pjesma ”Bolje živim nego ministar. Hana je gotovo izbrisala liniju razlike između sebe i Grdovića i vjerodostojno kopirala njegov stas i glas.

 

Hana Hegedušić kao Mladen Grdović

Hana Hegedušić kao Mladen Grdović

Najiščekivaniji show vratio se na male ekrane i prve transformacije nove sezone uspješno su odrađene. Iz jednog spola u drugi, od jedne boje kože do druge, transformacije prve epizode treće sezone već daju nagovijestiti da će ”Tvoje lice zvuči poznato” nesumnjivo i opet biti najbolja zabava ispred malih ekrana.

hana-hegedusic-kao-mladen-grdovic1

Sandra Bagarić posebno je pohvalila Haninog Grdovića i usporedila ju sa hit izvedbom prve godine. „Znam da je ovakav bum napravila Minea s Joletom i da se to pričalo cijelu prvu sezonu. E ti si sad zaista … wow! Što se tiče vokala, nemoguće da to nije bio plejbek.“, oduševljena je bila Sandra. Goran Navojec posebno se uživio u njenu izvedbu i šaljivo nastavio na Hanin muški lik. „Mladene, puno mi je drago šta si karakter i nisi tia popit! Ti si svima pokaza neću i bok! Bok!“ , našalio se Navojec.

hana-hegedusic-kao-mladen-grdovic-na-pozornici1

Prema Haninom izboru, kao pobjednice prve epizode, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna udruzi ”Novi put” iz Varaždina.

Svi kandidati ep1

U ovoj emisiji doznali koje je transformacije neumoljiva gljiva dodijelila kandidatima. Definitivno je najzanimljivije što će čak dvije osobe imitirati Severinu. To su Ana Maras Harmander i Žanamari Perčić. Fil Tilen utjelovit će King Africa, a Filip Dizdar Jasmina Stavrosa. Kraljica popa, Madonna, sljedeću nedjelju bit će Matteo Cetinski, dok će Lana Jurčević biti Boney M. Damir Kedžo ovoga puta neće mijenjati spol jer će biti Petar Grašo, dok ćemo ovotjednu pobjednicu Hanu Hegedušić gledati u ulozi Whitney Houston.