Deseta, jubilarna, epizoda treće sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato” donosi zabavne transformacije, a od svega je najzanimljivije što će skoro svi naši muški kandidati imati ženske uloge!

Filip Dizdar kao Anastacia

Filip Dizdar kao Anastacia, Fil Tilen postaje Mary J.Blige, Mattea Cetinskog gledat ćemo kao Weather Girls, dok je Damir Kedžo jedini izuzetak u ulozi Earth, Wind & Fire. Međutim, nemamo potpunu promjenu. Neće sve naše cure postati muški izvođači!

Filip Dizdar kao Anastacia

Filip Dizdar postaje Anastacia, a o pripremama kaže: ”Stavio sam si njenu playlistu i pokušao se naviknuti na njenu boju glasa. Pokušao sam to adaptirati sebi, ali nije bilo lako. Većina pjesama do sada nisu mi bile toliko pjevački teške, ali veselim se događanjima na pozornici”.

Fil Tilen kao Mary J.Blige

Fil Tilena u desetoj emisiji ”Tvoje lice zvuči poznato” gledat ćemo kao Mary J.Blige. Ona je sve u jednom – pjevačica, glumica, producentica i model! ”Veselim se pjesmi jer mi je super i volim tu pjesmu, ali nije mi ugodan kostim. Obučen sam u sadomazo kožnu odjeću i ni malo mi nije ugodno”.

Matteo Cetinski kao The Weather Girls

Matteo Cetinski postaje The Weather Girls, kako kaže, to mu je vrlo zahtjevan zadatak. ”To je esencija disca. I ovdje se radi o priličnim visinama”, izjavio je Matteo koji će morati pronaći još jednu ženu u sebi zahvaljujući showu ”Tvoje lice zvuči poznato”.

img_8061_result

Damir Kedžo kao Earth, Wind & Fire izvodi pjesmu ”September”. ”Super sam zadovoljan pjesmom!”, rekao je Kedžo dok mu je vokalna trenerica Martina Tomčić savjetovala: ”Spavanje, spavanje, šutnja, šutnja”.

Lana Jurčević kao Jole

Kao i dečki naše se cure jednako ustrajno pripremaju za nadolazeću emisiju. Dvoboj Jasne Zlokić, kako će se Ana Maras Harmander snaći pred Alkom Vuicom dok izvodi njenu pjesmu, kakva će Lana biti kao Jole i tko je jocker Žanamari Perčić doznat ćete već sutra!

Ana Maras Harmander kao Alka Vuica

Odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže – Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.