Lana Jurčević koja kaže da joj je ovaj cirkus uljepšao život finalistica je treće sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Lana je svoj posljednji nastup odradila kao jedan, jedini, neponovljivi Siniša Vuco!

Lana je bila oduševljena kada je saznala u koga se transformira, a komentirala je: ”To mi je jednako tome da sam otišla u neki spa tako mi je super, tako guštam i tako se zabavljam”.

Lana Jurčević kao Siniša Vuco

Čim je izašla na pozornicu i počela pjevati ultimativni Vucin hit svih zabava ‘Volim piti i ljubiti” svi su se iz publike digli na noge i zapjevali s njom u glas!

Lana Jurčević kao Siniša Vuco

Kako kaže izuzetno je zadovoljna što je ušla u finale kao druga. ”Iskreno bila sam iznenađena, ali tu smo da zabavljamo gledatelje. Naravno da je lijepo biti u finalu, ali znam da sam u većini slučajeva kad sam bila pri vrhu i blizu pobjede imala više nekih drugih dobrobiti od projekta od same pobjede”.

Lana Jurčević kao Siniša Vuco

Može li ovaj veseli nastup Lani osigurati pobjedu saznat ćemo do kraja emisije. Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip  te pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.