Vodeća po ukupnom poretku Ana Maras Harmander nastupila je kao posljednja finalistica u večerašnjem showu ”Tvoje lice zvuči poznato”. Ana je utjelovila Sophiu Loren i izvela ”Mambo Italiano”.

Sophia Loren u koju se Ana transformirala jedna je od najvećih filmskih diva 20. stoljećaSophia je slavu stekla 60-ih godina, a dobitnica  je i Oscara. Ana kaže kako bi se voljela svojom karijerom što više približiti ovoj velikoj glumici, a ujedno i svojoj kolegici iz struke.

Ana Maras Harmander kao Sophia Loren

O showu ”Tvoje lice zvuči poznatoAna Maras Harmander komentirala je: ”Bilo je uspona, padova, bilo je svega. Probila sam neke svoje granice. To je bilo bacanje u vatru”. Svim je natjecateljima žao što je kraj showa došao, ali su svjesni kako je iza njih veliko iskustvo.

Ana Maras Harmander kao Sophia Loren

Uskoro ćemo doznati ime pobjednika ili pobjednice, a u međuvremenu odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže – Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.