Prvi večerašnji finalist bio je Matteo Cetinski koji je posljednji put u trećoj sezoni showa ”Tvoje lice zvuči poznatoprobio led. Transformiran u Elvisa Presleya izveo je poletan nastup.

Matteo je u prošloj epizodi briljirao i napravio nemoguće! Izveo je vrhunski transformaciju u Gorana Bareta s kojom se plasirao u finale i kako i sam kaže zasluženo se bori za titulu pobjednika.

Najbitniji nastup koji je izveo bio je upravo ovaj. Matteo je kao Elvis pjevao njegov veliki hit‘Viva Las Vegas”. Bokovi, baršunasti glas i sveopći šarm bili su njegovi večerašnji aduti.

Matteo Cetinski kao Elvis Presley

Matteova glazbena karijera završila je prije 20 godina, a on od tada nije imao mikrofon u ruci. Međutim, zbog showa ”Tvoje lice zvuči poznato” to se promijenilo. Njegov put u ovom showu bio je drugačiji, ali iz njega je naučio dosta toga. ”Na kraju je jedino bitno da se ljudi zabavljaju kod kuće, nikog ne interesira naša privatna borba”, rekao je ovaj dizajner.

Matteo Cetinski kao Elvis Presley

U iščekivanju smo novih nastupa i objave pobjednika, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr. Doživite transformaciju zabave uz Vip!