Kandidati koji je po broju transformacija u suprotni spol vodeći, finalist je treće sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Radi se o Damiru Kedži koji je  na pozornicu donio pravi božićni ugođaj!

Kedžo je nastupio kao Mariah Carey i najpoznatijom božićnom pjesmomAll I Want for Christmas Is You” na dočarao pravi ugođaj. Božićno drvce, djed božićnjak, pokloni, pa čak je i snijeg koji je pao u jednom trenu imali smo priliku vidjeti zahvaljujući ovom nastupu!

Damir Kedžo kao Mariah Carey

Damir Kedžo kaže kako je kroz ovaj show proživio apsolutno sve emocije koje čovjek može proživjeti. Na kraju svega toga za zadnji je nastup dobio jednu od najvećih pjevačkih diva vlasnicu najvećeg božićnog hita svih vremena.

Damir Kedžo kao Mariah Carey

”Kad se kroz cijelu sezonu toliko trudiš ovo ti je nagrada za sve što si prošao. Ovaj nastup je zbilja moja mala osobna pobjeda.Te će mi tri minute biti možda najljepše tri minute u cijelom showu”, komentirao je Kedžo.

Damir Kedžo kao Mariah Carey

Kako se vama svidio ovaj nastup komentirajte na našim društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hrKombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip!