Filip Dizdar u večerašnjoj emisiji ”Tvoje lice zvuči poznato” zamijenio je odijelo Beatlesa i gitaru ženskom haljinicom i štiklama. Transformirao se u Tajči!

Filip je u pripremama rekao da će zvučati ili kao ranjeni muškarac ili kao prava Tajči. Za potpunu transformaciju, otkrio je, da je potrebno gledati intervjue sa osobom čiju pjesmu pjeva. Na taj način može potpuno ući u ulogu i što bolje odraditi nastup.

Filip Dizdar kao Tajči

Goran Navojec komentirao je kako je Dizdar jako lijepo zvučao, ali osobito mu se svidjela koreografija. ”Ti si skinuo svaki pokret, očima, obrvama, nosom svim. Stvarno sam ostao bez riječi”, rekao je za Filipovu izvedbu. Sandra Bagarić složila se sa svojim kolegom iz žirija, te nadodala kako ima sjajne noge!

Filip Dizdar kao Tajči

Zanima nas kakve će ocijene dobiti Filip, obzirom na ovako izvrsne komentare. U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u 

Filip Dizdar kao Tajči

Odaberite najbolju TV sliku uz Vip, te propuštenu emisiju pogledajte je besplatno na novatv.hr.