Filip Dizdar pobjednik je večerašnje, jedanaeste po redu, emisije ”Tvoje lice zvuči poznato”. Filip se transformirao u legendarnog Louisa Armstronga i predivnom izvedbom pjesme ”What A Wonderful Worlddočarao koliko je svijet doista prekrasan.

Louis Armstrong poznat je po svom specifičnom hrapavom glasom kojim je mogao doseći nevjerojatne vokalne dubine. Mnogi za njega kažu da je bio jedan od najvećih glazbenika svih vremena tako da ova pobjeda Filipu neizmjerno znači. Ovoga puta Filip se odlučio za udrugu ”Sanus” iz Splita, kojoj će Nova TV u njegovo ime donirati 10.000 kuna.

Filip Dizdar kao Louis Armstrong

Filipova izvedba bila je toliko dirljiva i dojmljiva da se Sandra Bagarić odmah ustala sa stolca i plješćući uzvikivala: ”Bravo! Sjajno!” kasnije je dodala: ”Ja sam ustala, time sam sve rekla!

Filip Dizdar kao Louis Armstrong

Gostujući član žirija, pjevač Ivan Zak, pohvalio je Filipa rekavši: ”Čovjek zvan multitalent. Osim što odlično snima spotove, također je završio glazbenu produkciju. Ne iznenađuje me ova njegova interpretacija. Skinuo je tu duboku rašpu i taj gard, baš svaka čast!”

Filip Dizdar kao Louis Armstrong

Tomo in der Mühlen rekao je kako je skinuo ono što je po njemu nemoguće skinuti, a to je specifična boja glasa Louisa Amstronga. ”Svi koji pričaju o njemu pričaju o njegovoj energiji, veselju i ličnosti. On je napravio revoluciju u jazzu”, dodao je Tomo.

Filip Dizdar kao Louis Armstrong

Goran Navojec pridružio se pohvalama rekavši kako misli da je Filip Dizdar fantastično obavio svoj zadatak. ”Mogu ti samo reći jedno veliko hvala. Bio si odličan”, rekao je Goran s čim su se složili i Filipovi kolege koji su mu također davali dodatnih 5 bodova.

Pobjednički nastup TLZP ep11s3

Novi nas nastupi očekuju već iduću nedjelju, a do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip  te pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.