Američku pjevačicu Anastaciu poznatu po svojim fantastičnim pop hitovima utjelovio je naš Filip Dizdar. Nakon odmora i prošlotjednog jockera Filip se vratio u velikom stilu!

Snažna, neovisna žena? Može!”, komentirao je Filip odabir nepredvidive gljive. Jedino mu je bilo žao što su mu napokon izrasli brada i brkovi, a svega se toga morao riješiti zbog transformacije u ženu.

Filip Dizdar kao Anastacia

Zbog njenog snažnog vokala i izraženog stava Filip je komentirao: ”Da me netko napadne zvao bi Indiru i Anastaciu!”. No, Filip se nije morao bojati napada jer su komentari žirija prošli relativno dobro. ”Sjeo si na val jedne žene koja zna što hoće, a ne zna što neće. Svaki put me ponovno iznenadiš svojom vokalnim sposobnostima”, komentirao je Goran Navojec.

Filip Dizdar kao Anastacia

Tomo in der Mühlen prisjetio se druge sezone. ”Anastacia mi je bila uvijek draga dok nisam vidio Ivana Šarića kao Anastaciu, i još nedepiliranog. To je trauma koju i dalje imam, ali ti si daleko od ove traume!

Dizdar ili Šarićkomentirajte nam i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip  te pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.