Filip Dizdar prošlu emisiju showa ”Tvoje lice zvuči poznato” transformirao se u Justina Timberlakea. Zahtjevnom koreografijom koju je izveo sve nas je rasplesao, no novi će nastup biti ipak nešto drugačiji.

Filip Dizdar kao Justin Timberlake

Filip nas vraća u doba legendarnih ‘The Beatlesa‘, a otpjevat će čak tri pjesme ove skupine. ‘Hey Jude‘, ‘Can’t buy me love‘ i ‘A hard days night‘ pjesme su koje će Filip otpjevati kao Paul McCartney, a ovaj natjecatelj nije skrivao oduševljenje ovotjednim zadatkom.

Filip Dizdar kao Paul McCartney

”Beatlesi su moje prva glazba, odrastao sam na njima i Elvisu. Imali smo doma ploče i to sam slušao odmalena. Te pjesme su mi urezane u sjećanje.”, prisjetio se Filip svojih ranih glazbenih afiniteta.

Filip Dizdar kao Paul McCartney

O pripremama za nastup rekao nam je da je bilo teško pjevati poput njih jer ih je do sada uvijek izvodio na svoj način i nije ih imitirao. ”Najteže mi je kada sjedim i učim pjesme. Najbolje da nešto radim dok mi u pozadini svira pjesma koju moram naučiti”.

Filip Dizdar kao Paul McCartney

Kako kaže za ovaj ga nastup ničega nije strah. ”Kada sam prošli put bio Justin baš mi je bilo zabavno.  Volio bih to i ovaj put. Ako se i dogodi neki incident da padnem ili srušim nešto mislim da je to  manje bitno. Bitnije mi je da je dobra energija i da sam opušten.”

Hoće li Filip biti i preopušten te srušiti nešto na pozornici doznat ćete već u sutra! Do tada surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip, te pratite na službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.