Kako smo najavljivali nova epizoda showa ”Tvoje lice zvuči poznato” pokazala nam je Fil Tilena u drugačijem, posebnom i do sada nam nepoznatom izdanju.

Gledali smo ga uglavnom poluodjevenog u oskudnim haljinicama izvođačica u koje se transformirao, no deveta emisija za njega je donijela potpuni preokret. Fil Tilen postao je Frank Sinatra!

Fil Tilen kao Frank Sinatra

Izvrsno se snašao u ovoj ulozi, a to je svojim komentarima nagradio i žiri. ”Bilo je vrlo uspješno, odlično glumački, njegov šeretski osmijeh si dobro skinuo”, izjavio je Goran Navojec. ”Vrlo hrabro i karizmatično”, dodala je Sandra, a Fil se potom duhovito nadovezao: ”Da sam živ, vjerojatno bi vas odveo u večeru i u krevet”.

Fil Tilen kao Frank Sinatra

O uspješnosti njegovog nastupa svjedoči i stanje na bodovnoj ljestvici. Naime, Fil Tilenu pobjeda je izmakla za dlaku! Da su se Filip Dizdar i njegov jocker Jan Kerekeš odlučili svojih pet bodova dodijeliti Filu to bi bila njegova prva pobjeda u ovom showu!

Fil Tilen kao Frank Sinatra

No, ima nešto važnije i od toga. Fil je dobio toliko lijepih komentara podrške za svoj rad i izvedbu da mu pobjeda u krajnjem slučaju nije ni potrebna.”Bio je odličan kao i uvijek”, ”Super se snašao”, ”Opet fantastičan”, samo su neki od komentara na Slavena i njegovu ulogu Sinatre sa pjesmom ”Fly me to the moon”.

Fil Tilen kao Frank Sinatra

U sljedećoj epizodi Fil Tilena gledat ćemo kao Mary J Blige na što je on s oduševljenjem komentirao: ”Legendarna pjevačica!”. Mi se nadamo jednako legendarnom nastupu kao i ovom, ako ne još i boljem!

Fil Tilen kao Frank Sinatra

Pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip  te pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr