Fil Tilen nakon prošlotjedne ozbiljne uloge kada je utjelovio Franka Sinatru u večerašnjoj emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznato” postao je kraljica hip hopa Mary J. Blige.

Fil se, kako se da i pretpostaviti, veselio ovoj ulozi jer mu žanrovski iznimno odgovara. ”Ona je nešto kao Nina Badrić koja repa”, usporedio je i dodao ”Nije me ničega strah i veselim se pjesmi”, komentirao je pred nastup.

Fil Tilen kao Mary J.Blige

Njegova vokalna trenerica Ivana Husar upozorila ga je izvedbu ove pjesme: ”Ovo je jako težak zadatak i nadam se da si toga svjestan”, poručila mu je, no Fil Tilen je dobro znao u što se upušta.

Fil Tilen kao Mary J.Blige

”Nevjerojatno je koliko muškarci u sebi imaju ženstvenosti kad to oslobode”, komentirala je Alka Vuica koja je u desetoj emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznato” gostujuća članica žirija. Sandri Bagarić više se svidjela Slavenova transformacija u Sinatru ali mu je rekla: ”Sjajno napreduješ! Imaš još tri emisije do kraja i nadam se da će to biti jedan uzlet”.

Fil Tilen kao Mary J.Blige

Kako se vama svidio ovaj nastup i je li vam Fil Tilen draži u oskudnim izdanjima ili ozbiljnijim komentirajte na našim društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr. Doživite transformaciju zabave uz Vip!