Nakon nastupa koji su nas najviše uveseljavali, nasmijavali i najduže se pamtili gljiva je u osmoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato” napokon bila blagonaklona prema Fil Tilenu, barem što se tiče fizičke transformacije.

Fil Tilen

U nedjeljnoj, devetoj po redu, emisiji Fil Tilen postaje Frank Sinatru. Sinatru nazivaju utjelovljenjem pravog showmena! Ovaj američki glumac i pjevač poznat je po svom burnom životu prepunom lijepih žena, dobrih provoda i kontroverzi.

Fil Tilen kao Frank Sinatra

Fil Tilen pjevat će bezvremenski hit “Fly Me To The Moon“. Rekao je kako mu pripreme i probe ne predstavljaju problem. ”Nije mi to toliko zahtjevno koliko izgleda, jer je to moja laga”, prokomentirao je.

U prošloj je epizodi ovaj reper utjelovio C+C Music Factory. Tada je bio na svom terenu, jer kako kaže, to je bila prva njegova pjesma, old school rap. Usporedio je svoj glazbeni izričaj sa tim i rekao ”Odrastao sam na zlatnoj eri hip hopa, ali se bavim ipak malo modernijim zvukom”.

Za transformaciju u Franka Sinatru Slavenu je žao što ima malo vremena za pripremu. ”U par dana teško se pripremiti za jedan takav glas, ali mi vokalno bolje odgovara nego većina ostalih pjesama koje sam izvodio”.

Veselimo se vidjeti Fil Tilena u drugačijem, do sada neviđenom izdanju! U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hrSurfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip!