Dalibor Petko ponovno je izveo nastup koji nas je sve dobro nasmijao i zabavio. Njegova transformacija u eurovizijsku pobjednicu Helenu Paparizou bila je odlična, što znači da borba za finale showa ”Tvoje lice zvuči poznato” postaje još napetija.

Dalibor Petko utjelovio je fatalnu Grkinju Helenu Paparizou koja je 2005. godine pobijedila na Euroviziji predstavljajući svoju zemlju. Pjesmom ”My number one” tada je sve oduševila, kao i naš Petko sada nas.

Dalibor Petko kao Helena Paparizou

Petko je rekao kako je veliki fan Eurovizije pa je točno znao o kome se radi kada mu je gljiva dodijelila novu ulogu u liku lijepe Grkinje. Najprije se veselio, međutim kada je shvatio što ta pjesma znači, odnosno kakvu koreografiju podrazumijeva uzbuđenje je splasnulo.

Dalibor Petko kao Helena Paparizou

Kako odmiče show mislim da gljiva stavlja pred mene sve teže izazove”, komentirao je Petko i dodao: ”Ovo će biti ili spektakl ili debakl. Na osrednjost ne idem”.

Dalibor Petko kao Helena Paparizou

Zahtjevna koreografija, puno teksta, kretanje po pozornici i neizostavni skok samo su djelić onoga što nam je ovaj urnebesni radijski i televizijski voditelj pripremio.

Dalibor Petko kao Helena Paparizou

Zaslužuje li ovaj nastup ulazak u finale komentirajte na našim društvenim mrežama!

Dalibor Petko kao Helena Paparizou

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.