Pobjednica osme epizode najzabavnijeg i najgledanijeg glazbenog showa ”Tvoje lice zvuči poznato” je Nives Celzijus. Njena transformacija u grupu Ylvis sve je oduševila!

Nives je izvela pjesmu ”The Fox” norveškog sastava Ylvis. To je dvojac komičara koji su na zabavan način osmislili pjesmu poznatiju pod nazivom ”What Does The Fox Say?”. Pjesma je prvotno zamišljena za njihov televizijski show, no ubrzo je stekla veliku popularnost.

Nives Celzijus kao Ylvis

Nives je s minimalno protetike i nastupom u kostimu lisice došla do pobjede. Kao i svaki puta do sada pobjednik ili pobjednicaTvoje lice zvuči poznatoima pravo odabrati organizaciju ili udrugu kojoj će ova Nova TV u njegovo ili njezino ime donirati 10 tisuća kuna. Nives se odlučila za udrugu pod nazivom ”LeptirićiUdruga cerebralne i dječje paralize doline Neretve”, koja je iz Metkovića.

Nives Celzijus kao Ylvis pobjednica

Jako si se dobro pronašla. Ovo je po meni bilo jako teško i svi komplimenti s moje strane!”, prokomentirala je njen nastup gostujuća članica žirija Zorica Kondža u koju se transformirao Bojan Jambrošić.

Nives Celzijus kao Ylvis

Sandru Bagarić Nives je ostavila bez teksta: ”Ja sam zatečena, ne znam što bih rekla. Sjajno, bez teksta sam!” komentirala je.

Nives Celzijus kao Ylvis

Nakon brojnih sjajnih nastupa Nives je u osmoj epizodi stigla do pobjede. Koji je vaš najdraži nastup Nives Celzijus komentirajte na našim društvenim mrežama!

Nives Celzijus kao Ylvis

Pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.