Četvrta epizoda showa ”Tvoje lice zvuči poznato” priredila nam je do sada neviđeno. Hologramski prikaz dueta Jacquesa Houdeka i Doris Dragović koji je Bojanu Jambrošiću donio pobjedu samo je djelić velike Pandorine TLZP kutije.

Na drugome mjestu naše bodovne ljestvice smjestila se Mia Anočić-Valentić. Njena transformacija u Fergie iz grupe Black Eyed Peas sve je zadivila. Jednako izvrsno snašla se s pjevanjem, ali i plesnom koreografijom.

Nives Celzijus imali smo priliku vidjeti kao pravog uglađenog gospodina Zvonka Bogdana. Njena imitacija, a pogotovo maska bila je nevjerojatna. Nives se izmijenila do neprepoznatljivosti.

Mario Roth kao opaki rocker Axl Rose iz Guns N’ Rosesa nalazi se na četvrtom mjestu. Pjesmom Paradise City” zapalio je publiku. ”Uvijek sam sretan kad rock’n’roll dođe u show ”Tvoje lice zvuči poznato”. Fantastičan si, nasmiješen si i imaš tu energiju, a ovo ti je leglo fantastično!”poručio mu je Tomo in der Mühlen.

Anu Gruicu ove smo nedjelje imali priliku vidjeti transformiranu u liku američke kantautorice Katy Perry. Veselom pjesmom ”Last Friday Night” čiji je spot Ana vjerno dočarala, sve je dobro zabavila.

Daniel Bilić na jedan je dan ušao u cipele, točnije štikle, svoje kolegice Nives Celzijus. Urnebesnom izvedbom pjesme ”Karanfili” zajedno s tamburaškim sastavom ”Petica” Daniel je priredio show za pamćenje.

Dalibor Petko bio je Mladen Bodalec iz grupe Prljavo kazalište . Donio je sjajnu atmosferu s hitom Ne zovi mama doktora”, no ova ga je izvedba pozicionirala na pretposljednje mjesto.

Na začelju se našla Ivana Mišerić. S pjesmom Disco” francuske grupe Ottawan zabavila je i rasplesala publiku i žiri, a to joj je bilo i najvažnije.

Što će naši kandidati utjeloviti u sljedećoj emisiji doznajte već sutra! Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.