Šesta epizoda showa ”Tvoje lice zvuči poznato” zasigurno će nas ostaviti bez daha. Neodoljivi John Travolta, vrckasta Maja Šuput, slavni dan hrvatskog repa i još mnogo toga očekuje nas u nedjelju.

Ana Gruica kao Tajči i Ivana Mišerić kao Britney Spears

Imat ćemo priliku vidjeti čak dvije pop zvijezde, jednu s domaćeg, a drugu sa stranog estradnog neba. Radijska voditeljica Ivana Mišerić utjelovit će pop princezu Britney Spears, dok će Ana Gruica postati i jedna od većih pop zvijezda ranih 1990-ih Tatjana Matejaš Cameron – Tajči.

Ivana Mišerić kao Britney Spears

Obje se natjecateljice showa ”Tvoje lice zvuči poznatovesele svojim ulogama, a evo što su nam rekle. ”Obožavam Britney Spears. Ona je više plesačica nego pjevačica. Britney volim u svim njezinim fazama, i u fazi ludila čak, ćelavosti…”, komentirala je Ivana Mišerić.

Ivana Mišerić kao Britney Spears

Vokalno mi nije toliko zahtjevno, ona ima specifičan vokal i refren koji ona pjeva kompjuterski je napravljen”, rekla nam je Ivana koja dodaje da nije sasvim sigurna hoće li ovaj nastup odraditi perfektno. ”Bit će ok”, rekla nam je.

Ana Gruica kao Tajči

Anu Gruicu imat ćemo priliku vidjeti kao Tajči koja je obilježila njeno djetinjstvo. ”Tajči je 90-ih bila pojava, uvjetno rečeno, seksipilnosti. Pokrivala je od 5 do 55, svi su je voljeli i to treba znati”, rekla je Ana.

Ana Gruica kao Tajči

Iako je Tajči donijela brojne novitete Gruica je svjesna kako su se stvari promijenile. ”Ono što je bilo sexy 90-ih, 2017 nije. Potrudit ću se donijeti dašak hollywoodskog glamura”, zaključila je Ana.

Ivana Mišerić kao Britney Spears i Ana Gruica kao Tajči

Veselimo se nastupima Ane i Ivane, a do početka nove emisijeTvoje lice zvuči poznato”, nedjelje u 20:00 sati na Novoj TV, pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.