Damir Kedžo vratio nas je u ljetno raspoloženje! Pjesmom Lane JurčevićLudo ljeto” podignuo je atmosferu i zapalio publiku u studiju showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Kedži su se ostvarili najveći strahovi jer nikako nije želio nastupiti u kupaćem kostimu. ”Moram prestati jesti ovaj tjedan”, izjavio je kada je vidio koji ga je zadatak dopao.

Damir Kedžo kao Lana Jurčević

”Ona ima šesnost i prpošnost! Jako sam lijepa i sve mogu, a ništa mi se ne da”, objasnio je Igor Barberić Laninu izvedbu njenog ljetnog megahita. Kedžo je rekao kako će pokušati plesti u njenom stilu i duhu, a to mu je i uspjelo!

Damir Kedžo kao Lana Jurčević

Lana je za usporedbu nakon nastupa došla do Kedže koji komentirao: ”Meni je ovo bilo jako čudno, jer ja sam fakin!” No, pjevačici se izvedba svidjela, čak toliko da je rekla: ”Mislim da danas trebaju eliminirati jednu Lanu i možete slobodno mene! Kedžo je ubio”, bile su Lanine riječi za nastup svog kolege.

Damir Kedžo kao Lana Jurčević

Kako se vama svidjela Kedžina transformacija komentirajte na našim društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr. Doživite transformaciju zabave uz Vip!