Druga epizoda nove sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato” donosi nam nove uzbudljive transformacije. Imat ćemo čak dvije Jelene Rozge, dva vjenčanja i dvostruku dozu zabave!

Izvor: Instagram

Izvor: Instagram

Gostujuća članica žirija večeras će biti Jelena Rozga. Kaže kako neće biti stroga, a priznaje da ju najviše zanima točka Bojana Jambrošića koji će utjeloviti upravo nju.

Mario Roth kao Don Omar

Prošlotjedni pobjednik, Mario Roth, večeras postaje Don Omar. Veseli se izvedbi pjesme ”Danza Kuduro”, za koju kaže da je lambada novog doba.

Dalibor Petko kao Željko Bebek, Bijelo Dugme

Dalibor Petko dobiva bujnu kovrčavu kosu za lik Željka Bebeka. Hit ”Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac” zasigurno će zapaliti publiku. Iako u muškoj transformaciji, Petko je opet na visokim potpeticama, pa mu nije sasvim svejedno kako će to izgledati.

Nives Celzijus kao Prodigy

Nives Celzijus, koja je prošli tjedan sve ostavila bez teksta svojom izvedbom Baha Mena danas utjelovljuje Prodigy. Kako će se nježna Nives snaći u energičnom i pomalo agresivnom nastupu ne propustite u večerašnjoj epizodiTvoje lice zvuči poznato”.

Ana Gruica kao Ray Charles

Nakon prošlotjedne Jennifer Lopez glumica Ana Gruica dobiva vokalno težak zadatak. Transformirana u Ray Charlesa Ana će izvestiHit the road Jack” i dokazati koliko je talentirana.

Daniel Bilić kao Marina Perazić

Radijski voditelj Daniel Bilić postaje Marina Perazić. Senzualnim pokretima i maznim glasom Danijel će nas sigurno nasmijati u ovoj ulozi.

Ivana Mišerić kao Maroon 5

Ivanu Mišerić večeras ćemo imati priliku vidjeti kao američku pop skupinu Maroon 5. Ivana ima problema s glasnicama, pa je pred njom veliki izazov, no nada se da će sve biti uredu kada izađe na pozornicu showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Mia Anočić-Valentić kao Dražen Zečić

Nakon što smo prošlu nedjelju Miu Anočić-Valentić gledali kao Chubby Checkera ovoga joj je puta pripala također muška transformacija. Mia se okreće domaćoj estradi i postaje Dražen Zečić. Hoće li se jednako dobro snaći kao prošli tjedan ili možda čak i bolje ne propustite večeras od 20:00 sati na Novoj TV.

Pratite sve novosti o showu na našoj službenoj stranici, kao i na društvenim mrežama – FacebookInstagramTwitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.