Mia Anočić-Valentić došla je do svoje treće pobjede u showu ”Tvoje lice zvuči poznato”. Mia je kao Jennifer Beals iz filma Flashdance pobijedila drugi put za redom, nakon prošlotjedne pobjede u kojoj se transformirala u Terezu Kesoviju.

Mia je sjajno dočarala scenu američkog glazbeno dramskog filma Flashdance iz 1983. godine. Vokalom, plesnom koreografijom i scenom sve je oduševila.

Mia Anočić-Valentić kao Flashdance

Mia je nastupila prva u jubilarnoj, desetoj epizodi hit showaTvoje lice zvuči poznato”. Ohrabrujući i pozitivni komentari za njen nastup nisu izostali. ”Mia ovo večeras što si ti izvela je gotovo pa nemoguće”, poručila joj  je Sandra Bagarić.

Mia Anočić-Valentić kao Flashdance

Stvarno je osvježenje takva mlada glumica. Imaš taj neki humor, ne znam da li drugi ljudi kuže, ali ta tvoja podfus nota… Umirem od smijeha kada te gledam sve ove emisije i uživam”, komentirala je Ivanka Mazurkijević koja je bila gostujuća članica žirija, a koju je Nives Celzijus u hologramu utjelovila!

Pobjednica Mia Anočić-Valentić kao Flashdance

Mia Anočić-Valentić odabrala je ”Centar za rehabilitaciju Silver iz Zagreba”, koji je ustanova socijalne skrbi jedinstvena po svom djelovanju u ovom dijelu Europe, kao mjesto kojem će Nova TV u njeno ime donirati iznos od 10 tisuća kuna.

Mia Anočić-Valentić kao Flashdance

Prisjetite se Mijinog fenomenalnog nastupa u našoj fotogaleriji!

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.