Nakon prošlotjedne pobjede kao Britney Spears Ivana Mišerić u sedmoj je epizodi najgledanijeg showa ”Tvoje lice zvuči poznatoutjelovila njenog bivšeg dečka. Uz njega Ivana je postala i jedno od najvećih imena pop scene svih vremena.

Možete pretpostaviti? Ivana Mišerić izvela je duet Justin Timberlakea i Michael Jacksona. Po treći smo puta imali priliku vidjeti što nam sve pruža nova tehnologija i kako izgleda hologramski prikaz.

Ivana Mišerić kao Michael Jackson

Ivana je u hologramu utjelovila Michael Jacksona. Taj je dio pjesme ranije snimljen, dok smo Ivanu na pozornici gledali kao Justin Timberlakea.

Ivana Mišerić kao Justin Timberlake i Michael Jackson

Mišerić je od samog početka bila svjesna kako ovaj zadatak za nju neće biti jednostavan. Dvostruke pripreme, dvostruke uloge, dvostruko uvježbavanje glasa predstavljali su za ovu radijsku voditeljicu dupli izazov, koji je ona naposljetku jako dobro odradila.

Ivana Mišerić kao Justin Timberlake i Michael Jackson

Moram vrhunski plesati, vrhunski pjevati, imati vrhunsku masku, biti i kralj popa i Justin!”, komentirala je Ivana prije nastupa koja je izvela hit ”Love Never Felt So Good”.

Ivana Mišerić kao Justin Timberlake i Michael Jackson

Kako se vama svidio ovaj nastup i koji vam je hologram do sada bio najbolji komentirajte na našim društvenim mrežama!

Ivana Mišerić kao Justin Timberlake i Michael Jackson

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.