Deseta emisija popularnog showa ”Tvoje lice zvuči poznato” donosi novih osam novih nastupa i fantastičnih transformacija. Pjesmu ”Skitnica” karizmatične Jasne Zlokić izvest će Hana Hegedušić.

Hana Hegedušić kao Jasna Zlokić

Dupla doza Jasne Zlokić zaorit će, a o pripremama Hana kaže: ”Spremna sam, nadam se da će biti efektno!”Bit će zanimljivo vidjeti i duet ove pjesme jer će se transformiranoj Hani tijekom njene izvedbe u jednom trenutku na iznenađenje svih prisutnih pridružiti i prava Jasna.

Jasna Zlokić

Jako volim tu pjesmu i toliko sam sretna što mi je gljiva tako nešto dodijelila i što će Jasna biti dio showa”, komentirala je ova glumica. Naime, Hana ima još veću odgovornost no inače jer je Jasna prijateljica njene majke. ”Imam tremu, sličnu kao kad sam Danijelu Martinović radila jer je ona isto jedna osoba koja je meni bliska”.

Hana Hegedušić kao Danijela Martinović

U prošloj, a i u ovoj epizodi Hana utjelovljuje nekog sa domaće estrade. ”Postajem specijalist za domaće izvođače!” izjavila je. Olakotna okolnost joj je što ne mora učiti tekst, no ljudi su upoznatiji s tim pjesmama i našim pjevačima. ”Bolje ih čuju, bolje ih razumiju i bliži su im. To je naš milje i naše područje pa je teže. Nekog stranog izvođača kojeg su svi više manje negdje čuli njega ni ne moraš toliko temeljito odraditi”, priznala je. No, Hana je svaki svoj nastup itekako dobro odradila!

Uspoređujući prošli nastup u kojem je bila Zdravko Čolić sa ovim za koji se priprema Hana je rekla: ”Kad žena radi ženu onda ne mora misliti na tisuću stvari na koje mora misliti kada radi muškarca tako da je impostacija drugačija, u mojoj ženskoj lagi mogu više kombinirati”.

Zanima nas kako će se Hana koja će postati Jasna Zlokić snaći pred pravom Jasnom Zlokić i kako će izgledati i zvučati njihov duet! Do nove emisije pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip  te pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.