Osma epizoda showa ”Tvoje lice zvuči poznato” prisjetila nas je kako je u ovom tv formatu sve moguće! Naša su dva kandidata utjelovili istu osobu!

Kako smo prethodno najavljivali Matteo Cettinski i Hana Hegedušić transformirali su se u Cher! Nakon Čolića, Matteo je dobio ženske atribute, visoke pete, steznik, haljinu i frizuru od Cher, i to iz spota pjesme ”Shoop Shoop Song”.

Matteo Cetinski kao Cher

Matteo je prvi nastupio i otvorio osmu epizodu showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Komentari žirija bili su odlični. Tomo mu je rekao da ono što je kod njega fantastično je elegancija, na što je Matteo rekao kako je estetika vrlo bitna.

Hana Hegedušić kao Cher

Za razliku od Mattea i crnokose Cher, Hana je istu transforaciju odradila kao plavuša! Otpjevala je pjesmu ”Strong enough” i izvela nevjerojatnu koreografiju sa brojnim plesačima na pozorinici.

Njena kolegica iz struke Nives Ivanković Hani je rekla kako joj se pjevački jako svidjelo, ali glumački još i više. ”Apsolutno za moj pojam Cher”, dodala je Nives.

Hana Hegedušić kao Cher

”Ja utjelovljujem Cher, a ona glumi Cher. Posebno zadovoljstvo će mi biti pobijediti ju”, u šali je komentirao Matteo prije oba nastupa. Je li doista bilo komentirajte nam, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr. Doživite transformaciju zabave uz Vip!