Peta epizoda showa ”Tvoje lice zvuči poznato” donosi nam nevjerojatne transformacije, a po drugi puta imat ćemo priliku vidjeti hologramski prikaz. Zahvaljujući Ani Gruici i njenoj transformaciji u Olivera Dragojevića i Borisa Dvornika.

Ana Gruica kao Boris Dvornik

Ostali kandidati također imaju zahtjevne transformacija, a jedna od njih je ona Daniela Bilića koji će utjeloviti Will Smitha.

Daniel Bilić kao Will Smith

Daniel nam je priznao kako najviše problema ima s tekstom. ‘‘Čovjek izgovara tisuću riječi u sekundi. On je valjda želio cijeli svoj život ispričati u jednoj pjesmi. To mi je dosta zahtjevno”, rekao nam je.

Daniel Bilić kao Will Smith

Pitali smo ga je li mu barem koreografija lakša, obzirom da mu je vokalno veliki izazov. ”Igor Barberić će završiti tabletama za smirenje, toliko o mom plesu”, našalio se ovaj radijski voditelj.

Daniel Bilić kao Will Smith

Kao da imam vaser vagu na ramenima i onda idem gore-dolje”,  objasnio je Daniel svoje pokrete i otkrio način kako će ući u transformaciju Willa Smitha: ”To je čisto ubaci se u flow, znaj tekst, uživi se u ulogu i na kraju će to dobro izgledati”.

Daniel Bilić kao Will Smith

Daniel će izvesti pjesmu ”Gettin’ Jiggy Wit It” koja je osvojila Grammy 1999. godine za najbolju rap solo izvedbu.

Daniel Bilić kao Will Smith

Hoće li se Igor oporaviti od proba s Danielom i kako će nastup na kraju izgledati ne propustite saznati već u nedjelju od 20:00 sati na Novoj TV.

Daniel Bilić kao Will Smith

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.