Nakon devet izvrsno odrađenih nastupa u kojima je pokazala kako joj niti jedan izvođač, žanr ili pjesma ne predstavljaju problem Žanamari Perčić jedan je tjedan uzela odmor u showu ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Za ovu je emisiju iskoristila mogućnost jockera, te će netko umjesto nje izvesti pjesmu ”YMCAVillage Peoplea. Žanamari se sviđa sama koncepcija jockera jer smatra kako je to zaista potrebno u ovakvom formatu.

Žanamari Perčić

Drago mi je da postoji jocker jer nakon transformacija iz tjedna u tjedan čovjek nekad zatreba i malo odmora. Osim toga, zna se dogoditi da ti gljiva dodijeli nešto što te fakat ne inspirira”, što se ovoj pjevačici dogodilo upravo za nastup Village Peoplea.

Žanamari Perčić kao Vanna

Naposljetku Žanamari nam je otkrila koji su pravi razlozi odabira jockera upravo u desetoj emisiji. ”Nisam uzela jockera za nešto što mislim da mi je ekstremno teško, nego za nešto na šta ostajem ravnodušna.

Uz to, otkrila nam je kako obožava svog jockera kao osobu. Upravo mi je moj jocker pao napamet da može dati osobnost ovoj pjesmi i da od ovog nastupa može napraviti da bude ekstremno simpatičan”.

Fil Tilen kao LMFAO i Žanamari Perčić kao Billy Joel

Pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip  te pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.